Telefon

+40 755 139 997

E-mail

contact@amaderm.ro

Program

08:00-18:00

Locație

Cluj-Napoca

Despre Amaderm Clinic

Clinica AMADERM s-a născut cu convingerea că doar vocația de a oferi un serviciu cuprinzător de dermatologie și medicină estetică facială și a corpului, orientat către pacient și nevoile acestuia, ne poate face să creștem ca profesioniști.

Garantăm pacienților noștri cel mai înalt nivel de satisfacție în procedurile și tratamentele lor.

Oferim cele mai bune servicii, atenție și tratamente de ultimă tehnologie.

Consolidăm serviciile cu experiență și pregătire continuă.

Viziunea noastră

Implicarea, responsabilitatea socială este vitală pentru noi.
Pentru că ne implicăm și oferim servicii de care oamenii au nevoie.
Pentru că personalul nostru e dedicat 100%. Pentru că atunci se vede.

Ne dorim să descoperi confortul de a avea acces la o clinică cuprinzătoare de dermatologie, medicină estetică și chirurgie într-un singur loc, dedicată prevenției și îngrijirii sănătății, și să te bucuri de cea mai bună îngrijire, rezultate și satisfacție într-un mod unic și exclusiv!

Pentru că o facem cu bucurie!

Tehnologie de actualitate

Participarea constantă și activă la congrese și cursuri de specialitate, ne face să fim mereu la curent cu inovațiile în domeniu, iar asta pentru că ne dorim să asigurăm pacienților noștri cele mai bune și moderne tratamente atât dermatologice, cât și estetice.

Dispunem de materiale și de echipamente de ultimă generație pe care le integrăm în tratamentele noastre, punându-le mereu în slujba pacientului.

pexels-gustavo-fring-3985296

Specialiștii noștri

Avem o echipă multidisciplinară formată din specialiști în: dermatologie estetică, dermatologie clinică, chirurgie dermatologică, terapii laser și medicină estetică.

Experiența vastă în domeniul medicinei estetice a Dr. Amalia Orac, medic specialist dermato-venerolog, conduce la lansarea Clinicii AMADERM din Cluj-Napoca.

Suntem o clinică specializată în dermatologie și medicină estetică. Avem dermatologi certificați, tratamente de ultimă generație și tehnologie folosită sub supraveghere medicală cu rezultate dovedite.

Ne adaptăm serviciile la nevoile pacienților care ne calcă pragul și care ne recomandă pentru rezultatele vizibile și îmbunătățirea calității vieții lor. 

Cum lucrăm?

În prezent, oferim servicii specializate bazate pe perspectiva medicală actuală. Urmărim ca pacientul să găsească toate serviciile medicale într-un singur loc, într-un mediu confortabil și modern.

Avem o infrastructură confortabilă, diferite teste de diagnosticare și o locație strategică. La AMADERM CLINIC din Cluj-Napoca, ​​ne adaptăm strategiile pentru a răspunde nevoilor fiecărui pacient, creând experiențe unice și pozitive, rapide și pe termen lung!

Asistența individuală și personală fiecăruia dintre pacienții noștri este prima noastră regulă. Doar crezând și iubind profund ceea ce facem, ne putem simți mândri de noi înșine în fiecare zi.

Toate consultațiile noastre sunt special activate pentru funcția pe care o îndeplinesc. 

De ce să alegi Amaderm Clinic?

Bucură-te de imaginea ta, bucură-te de tine!

Amaderm Clinic - cele mai bune tratamente din medicina estetică

Call Now Button