Telefon

+40 755 139 997

E-mail

contact@amaderm.ro

Program

08:00-18:00

Locație

Cluj-Napoca

Servicii dermatologie și medicină estetică

La AMADERM CLINIC lucrăm pentru a oferi întotdeauna cele mai bune și remarcabile tratamente de dermatologie și medicină estetică care există, dintre care se remarcă următoarele:

Dermatologie

Dermatologia este ramura medicinei pentru îngrijirea pielii, părului și unghiilor, precum și tratamentul bolilor care le afectează.

Pielea ta este organul cel mai mare al corpului tău și cu cea mai rapidă creștere. Este important să îți menții pielea sănătoasă.

La Amaderm Clinic, dermatologii noștri sunt pregătiți să-ți vină în ajutor cu proceduri care să răspundă gamelor varietate de probleme cu care te confrunți, de la acnee la melanom. 

Oferim îngrijiri medicale de specialitate pentru leziunile care afectează pielea pacienților care ne trec pragul și ne ocupăm de studiul structurii și funcției pielii, precum și a bolilor care o afectează și de prevenirea ei în același timp. Efectuăm proceduri selecte pentru a controla eventualele leziuni sau boli ale acesteia.

a

a

La Amaderm Clinic ne ocupăm de diferitele aspecte ale dermatologiei:

Dermatologie clinică: legată de patologii precum acnee, afte bucale, alergie la soare, alergii cutanate, alopecie androgenetică, alopecia areata, angioame, condiloame acuminate, cancer de piele, dermatită atopică, dermatită seboreică, celulită, ciuperci ale pielii și unghiilor, infecții ale pielii, lentigine solară, nevi(alunițe), lichen plan, lupus cutanat, melasma, molusc contagiosum, pemfigus, pemfigoid, pitiriazis, psoriazis, keratoze actinice și seboreice, rozacee, transpirație excesivă, urticarie, scabie, urticarie, veruci, vitiligo etc. 

Dermatologie chirurgicală: efectuăm proceduri de electrochirurgie, criochirurgie, biopsie cutanată, chirurgie convențională pentru alunițe, chisturi, tumori, fibrom, chiuretaj etc.

Dermatologie cosmetică: legată de leziuni vasculare, riduri și linii de expresie, pete, cuperoză, urme și cicatrici etc.

Amaderm Clinic din Cluj-Napoca dispune de un personal remarcabil de dermatologi specialiști, dedicați prevenirii și tratării tuturor afecțiunilor pielii, care include mucoasele buzelor, gurii și organelor genitale; precum și anexele acesteia, formate din păr și unghii.

Oferim un serviciu de înaltă calitate cu echipamentul și tehnologia corespunzătoare pentru a rezolva diferitele afecțiuni ale pielii pe care le poate prezenta pacientul!

Medicină estetică

La Amaderm Clinic îți oferim o gamă largă de tratamente în medicina estetică, facială și corporală care te vor ajuta să arați sănătoasă și tânără.

Folosim tehnologie de ultimă generație pentru a obține cele mai bune rezultate.

Îngrijirea oferită este personalizată și cuprinzătoare.

a

a

Tratamente laser

Există tratamente care, aplicate de specialiștii clinicii Amaderm, te pot ajuta să arați mai tânără, fresh și relaxată, reflectând în exterior ceea ce simți în interior.

Indiferent ce semne de vârstă prezinți, la Amaderm Clinic dermatologii noștri te ajută să obții rezultate naturale, treptate și de lungă durată.

Chirurgie plastică/estetică

Chirurgia dermatologică este specialitatea medicală responsabilă cu corectarea, repararea sau reconstrucția unor părți ale corpului.

Diferitele tehnici folosite în chirurgia dermatologică se bazează pe mobilizarea țesuturilor sau utilizarea implanturilor. Obținerea unei mai mari armonii faciale sau corporale, tratarea semnelor de îmbătrânire sau repararea modificărilor fizice fac parte din obiectivele chirurgiei plastice și estetice, depășind astfel așteptările vanității, întrucât rezultatele acesteia sunt în favoarea sănătății și echilibrului corporal.

Amaderm Clinic este aliatul tău pentru a da o nouă formă unor părți ale corpului tău prin chirurgie plastica/estetica!

a

a

Remodelare corporală

Tehnicile de remodelare corporală se dezvoltă în medicina estetică.

Îmbunătățirea aspectului corporal nu mai presupune utilizarea, pentru pacient, a tehnicilor invazive incapacitante și asumarea riscurilor legate de intervenție.

Scopul tehnicilor de remodelare corporală este acela de a restabili curbele armonioase în organism, eliminând neregulile de la suprafața pielii precum celulita dar și flaciditatea pielii.

Echipamentele și procedurile pentru conturarea corpului, întinderea pielii, reducerea celulitei continuă să crească puternic, cu mare interes atât în rândul medicilor, cât și al pacienților.

În prezent, tehnologiile minim invazive pot remodela corpul și pot realiza o reducere a dimensiunilor în zone bine delimitate ale corpului (talie, coapse, fese etc.), să crească tonusul țesuturilor în cazurile de piele flască, lăsată și să îmbunătățească sau să elimine apariția celulitei.

Tratamentele pentru conturarea corpului utilizate în cadrul clinicii Amaderm îndepărtează în siguranță și eficient celulele adipoase nedorite într-un timp scurt pe sesiune cu tehnologia noastră revoluționară. Oferim pacienților noștri o conturare corporală neinvazivă, prin dispozitive laser sau injectabile minim invazive care reduc permanent grăsimea încăpățânată, fără intervenții chirurgicale sau timpi de nefuncționare.